Головна Оголошення Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео
  » Новини Чернівців | » Україна | » Світ | » Політика | » Економіка/бізнес | » Культура/шоу-бізнес | » Спорт | » НП/Кримінал | » Життя
Концерти
Клуби
18-23 квітня
Public
Public
Alex Man
18 квітня
Alex Man - закарпатський блюзовий гітарист, співак, композитор, аранжувальник, саунд продюсер. Учасник кількох десятків гурттів та музичних проектів на Україні та за її межами. В даний час гітарист, вокаліст і засновник гурту SHOWGOR (Чернівці). За довгі роки експериментів заснував власний унікальний стиль гри на гітарі який представляє собою суміш блюзу, джазу і фанк-року приправленого добрим свінгом. В арсеналі музиканта як власні композиції так і гітарні кавер версії пісень різноманітних світових виконавців таких як: Eelvis Presley, Carlos Santana, Sting, Michael Jackson, Bryan Adams, U2, Sam Smith, Hozier, Adele та інших.

"Гудіні"
19 квітня
Молодий гурт "Гудіні" створений нещодавно немолодими і вже досвідченими музикантами із кавер-гурту "Beer Gun", але направлений суто на власні пісні.
Авторська програма "Гудіні" зачіпає найголовніші нотки нашого життя та звільняє від оков сірої буденності. Команда музикантів своєю творчістю та глибиною відчуттів передають оточуючим кольори життєвих подій, вир емоцій та енергію почуттів. Мрії, кохання, вірність, надії тісно сплелись із свободою, драйвом та адреналіном рок-н-рольного життя та відобразили різносторонню душу кожного учасника гурту.
Гурт "Гудіні" як і легендарний фокусник здатен звільнити ваше життя від оков сірості та буденності життя, наситивши душу яскравими емоціями.

"Шосте Чуття"
20 квітня
Шосте Чуття – український гурт створений у 2010 р. у м.Львові. Учасник багатьох концертів і фестивалів України такі як: "Бандерштат","Woodstock Ukraine, "Зашків", "Підкамінь", "Razomfest" "Lviv Tattoo Fest", "Ї","Тарас Бульба", "Червона рута". На рахунку гурту два студійні альбоми, та три професійні кліпи.

"NEBRASKA"
21 квітня
Свого часу NEBRASKA (кантрі-проект байк-рок-бенду МЕХАНІЧНИЙ_АПЕЛЬСИН) вирішила зробити те, чого до них на теренах Батьківщини ніхто робити не наважувався‼ Вони вдихнули українську душу у суто американське кантрі‼ Отож запрошуємо всіх шанувальників кантрі-музики 16 вересня на презентацію альбому "Мамо! За що я відсидів!?" кантрі-групи NEBRASKA‼!

"Форшлаг"
22 квітня
Основні напрямки музики гурту: джаз-рок,класичні рокові баллади,фанк-балади. Також ми експерементуєм з народною музикою, переробляючи національний молдавський та балканський фольк в джаз-рок.

"Beer Gun"
23 квітня
Гурт "Beer Gun" це яскравий і переконливий доказ того, що рок-н-ролл живий! Приходьте, і ви будете в центрі енергетичного потоку молодіжного життя! Ніхто не залишиться байдужим, музиканти знайдуть потрібний акорд, щоб зіграти на струнах Вашої душі!
Сьогодні на екранах



Жанр: комедія, пригоди, роуд-муві

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 17:20

Жанр: трилер, драма

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 15:10

Жанр: жахи

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 19:20

Жанр: драма, комедія, фентезі

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 13:00

Жанр: мультфільм, пригоди

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 13:10 15:00 17:00

Жанр: документальний

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 19:00

Жанр: мультфільм, пригоди

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 13:10 15:00 17:00

Жанр: драма, комедія, фентезі

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 19:00

Жанр: фантастика, драма, бойовик, пригоди

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 13:00 18:30

Жанр: драма, комедія

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 16:00