Головна Оголошення Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео
  » Новини Чернівців | » Україна | » Світ | » Політика | » Економіка/бізнес | » Культура/шоу-бізнес | » Спорт | » НП/Кримінал | » Життя
Концерти
Клуби
1-6 березня
Public
"Монополія"
1 березня
На цей раз гурт "Монополія", вже добре знаний чернівецькому слухачу, виступить з акустичною програмою. У звичні для музики гурту поп-рок композиції вплітатимуться джазові інтонації і легке лаунджове звучання. Любителі інтелектуальної музики зможуть насолодитися джазовими і блюзовими стандартами, любителі популярної - каверами на Lana del Rey, Oasis і Океан Ельзи, любителі ж авторської музики "Монополії", окрім звичних, почують зовсім нові композиції.
Програма гурту дуже розмаїта, наповнена експериментами і імпровізаціями, так що сумувати не доведеться! =)

"Форшлаг"
2 березня
Основні напрямки музики гурту: джаз-рок,класичні рокові баллади,фанк-балади. Також ми експерементуєм з народною музикою, переробляючи національний молдавський та балканський фольк в джаз-рок.

"Патроничі"
3 березня
Гурт “Патроничі” – створений у 2010 році у м. Івано-Франківськ складається із 6 учасників. На початку 2011 року гурт розпочав активну роботу над власним матеріалом, результатом якої стають перші сингли "Твої очі", "Заплакана Щаслива", які й приносять команді першу популярність.У 2012 році відбуваються невеликі зміни у складі, але гурт швидко реабілітується та повертається до роботи з новими силами. Записуються і видаються нові пісні. 17 вересня 2014 року – музиканти випускають свій перший повноцінний альбом “Поки молоді”. Всі роки існування, хлопці проводять активну концертну діяльність як у рідному місті так і за його межами. Незвичне поєднання інструментів, хороший настрій, запальні ритми, прості мелодії і щирі тексти – стали основою звучання і стилістики гурту. 11 грудня 2014 року, завдяки команді MEUSH PRODUCTION, хлопці випускають свій перший відеокліп на пісню “Поки молоді”, яка, за словами фронтмена команди, Андрія Гриньківа, повністю передає дух однойменного альбому. А 31 грудня того ж року, і знову завдяки роботі MEUSH PRODUCTION, “Патроничі” роблять несподіваний подарунок для своїх прихильників. Без будь яких анонсів, презентують відео на новорічну пісню, яка була випущена в 2013 році як окремий сингл – “Світ наповниться добром”. На даний момент колектив працює над збіркою акустичних пісень, яка складатиметься із вже відомих композицій, які ввійшли до альбому, а також нових, ліричних пісень, які ще раніше не видавались командою.

"ТОЇА"
4 березня
Чарівні та загадкові. Ніжні та войовничі. Вони співають про почуття ... про героїв... про переживання... про віру у дива. Музика, наповнена етнічним вокалом і маршевими барабанними партіями, приправлена синтетичними космічними переливами... такого ви ще не чули. Дніпропетровський гурт ТОЇА з\'явився у вересні 2014 року. Свій стиль визначають як ethno synth pop, однак кожна пісня несе в собі свій настрій, індивідуальне звучання, неповторність і загадковість. Спрямованість на суміш стилів і манер безпосередньо відобразилася і в самій назві гурту: ТОЇА (укр.- тоя) - яскраво-фіолетова квітка, що росте у Волинських лісах та на схилах Карпатських гір. Відьми й цілителі вірили, що тоя - чарівна квітка, яка може бути як панацеєю від всіх хвороб, так і смертельною отрутою... Тому тексти і мелодіі ТОЇА пронизані теплим і лагідним сонячним сяйвом, що пробивається крізь загадковий трагічний морок. "Головне - не брехати собі і світу. Нести кохання, світло і показувати людям свої справжні почуття та емоції. Смійся. Плач. Кричи. Кохай. Живи. Завжди роби те, що ти дійсно хочеш, головне - роби це щиро. Ми говоримо до світу мелодіями, ритмами і нотами. Ми пишемо пісні серцем і душею. Ми музиканти. Ми створюємо щастя. Квітів вам." з любов\'ю, ТОЇА

"Beer Gun"
5 березня
"Beer Gun" – це фонтан молодої енергії пошуку, прагнень і постійного розвитку. Їх нескінчений рух до новаторства підносить жанр кавер-гурту до своєрідного витвору мистецтва. Завдяки великій кількості виступів вже ні в кого нема сумнівів в популярності цієї запальної команди, але музиканти доводять кожен раз щось енергетично нове і позитивне. Команда музикантів на всіх виступах відчуває настрій публіки, одразу ж входить в контакт з оточуючими. Всі слухачі в процесі виступу самі стають учасниками запального дійства. Тож зацініть драйв живого спілкування з рок-н-рольним присмаком.

"The Groove Company"
6 березня
"The Groove Company" - це кавер-гурт, в програмі якого хіти сучасної музики від джаза до рок-н-рола.
Сьогодні на екранах

Жанр: фантастика, бойовик, пригоди

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 11:30 19:20
Лишайся онлайн

Жанр: драма, детектив

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 15:30

Жанр: пригоди, анімація

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 13:40
Дике серце

Жанр: драма, пригоди, сімейний

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 11:30
Мисливці на привидів: Крижана імперія

Жанр: фантастика, екшн

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 13:20 17:10
Проклята діва

Жанр: жахи

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 19:30

Жанр: комедія, пригоди, роуд-муві

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 17:30

Жанр: мультфільм, пригоди

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 15:20
Мисливці на привидів: Крижана імперія

Жанр: фантастика, екшн

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 13:00 17:00
Проклята діва

Жанр: жахи

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 19:10