Головна Оголошення Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео
  » Новини Чернівців | » Україна | » Світ | » Політика | » Економіка/бізнес | » Культура/шоу-бізнес | » Спорт | » НП/Кримінал | » Життя
Концерти
Клуби
2-7 лютого
Public
"Beer-Gun"
2 лютого
Гурт "Beer-Gun" це спалах драйву, це вибух емоцій, це яскравий і переконливий доказ того, що рок-н-ролл живий!

"Двері Боком"
3 лютого
"Двері Боком" - це яскравий та запальний гурт, який святкує свою другу річницю і запрошує всіх бажаючих насолодитися приємним вечором та заспівати "Happy birthday" разом з такими гуртами як "Монополія", "Діагноzz" та "The Brothers".

“BAndurbaND”
4 лютого
BAndurbaND (читається як "бандурбенд") * Веселі і драйвові харківські музиканти з гурту “BAndurbaND” прийдуться до смаку як шанувальникам українських народних пісень у сучасній обробці, так і поціновувачам позитивного етно-хопу з рок-домішками в цілому. Бандурбенд виник в результаті експериментів з українською народною музикою і піснями, але наразі має широкий список композицій авторського виконання. Самі музиканти називають свій стиль UrbanFolk. Кожна пісня колективу спокута іронією, позитивним настроєм і професійно-драйвовим виконанням. Щирі емоції, якими донесхочу насичена творчість музикантів, б’ють фонтаном на живих виступах, створюючи теплу і затишну домашню атмосферу. “Bandurband” – справжні патріоти і поціновувачі майже всього українського, що неабияк допомагає їм розфарбовувати свою творчість у все нові й нові барви. Гурт також намагається йти в ногу із часом, не цураючись додавати в свої композиції найцікавіші стилістичні елементи з інших музичних жанрів, які, здавалось би, поєднати неможливо. Тож, українська музика в результаті отримує нову цікаву пігулку-антидепресант під назвою “BAndurbaND“.

"Scroodge"
5 лютого
Всім привіт! Мене звати Женя, але найчастіше мене називають Женя Скрудж.
У мене є група, яка так і називається Скрудж (Scroodge), але рік тому в мене з\'явилася ще одна група. ЇЇ я так і назвав - Женя Скрудж. Це я і моя нова банда)
3 людини яких щось об\'єднує, а саме, музика, яку ми граємо. Ми вам зіграємо наші нові пісні, а так само і старі, перевірені хіти гурту Скрудж (Scroodge).
Якщо вам подобається музика в стилі грандж, (причому, саме грандж!!) ми її саме так називаємо з буквою "д", що надає звучанню цього слова саме той потрібний для нас окрас, то ми чекаємо на Вас.

"The Groove Company"
6 лютого
"The Groove Company" - це кавер-гурт, в програмі якого хіти сучасної музики від джаза до рок-н-рола.

"Beer Gun"
7 лютого
Гурт "Beer Gun" це яскравий і переконливий доказ того, що рок-н-ролл живий! Приходьте, і ви будете в центрі енергетичного потоку молодіжного життя! Ніхто не залишиться байдужим, музиканти знайдуть потрібний акорд, щоб зіграти на струнах Вашої душі!
Сьогодні на екранах

Жанр: трилер, жахи

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 15.20 19.00



Жанр: мультфільм, пригоди, анімація

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 13.20 17.00

Жанр: сімейний, анімація

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 15.00

Жанр: байопік

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 13.00

Жанр: трилер, бойовик, кримінал

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 17.30
Манкімен

Жанр: трилер, бойовик

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 19.20

Жанр: байопік

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 19:00

Жанр: драма, екшн

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 17:10

Жанр: трилер, бойовик, кримінал

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 13:00 19:10

Жанр: сімейний, анімація

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 13:30 15:20