RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

З мотогонщиками змагатиметься збірник з ВМХ
Неодноразовий переможець та призер національних змагань з велоспорту-ВМХ та маунтінбайку Ігор Федикович з Чернівців, незважаючи на статус
збірника України у ВМХ, вирішив "згадати юність" і випробувати свої сили на домашньому етапі юніорського чемпіонату Європи з мотокросу в класі 125 куб. см, який гостюватиме 27-28 травня на трасі "Суперкрос" у столиці Буковини. Звісно, пропустивши перші два етапи, Ігор наразі не може претендувати на високі позиції у загальному заліку, але на чернівецькому етапі він, як супербоєць, можна не сумніватися, зробить все, аби потішити земляків хорошими результатами.
Після двох етапів (по 3 заїзди) лідирує італієць Марко Маггі (113 очок із 150). Кращий серед українців Микола Пащинський має 41 очко і 12 місце. Поки що...


Сюрпризний вихід до півфіналу
Приємно здивувала юна збірна Чернівецької області з хокею на траві, яка на молодіжних іграх України, перегравши команди Кіровоградщини (4:1), Волині (6:2) та Житомирщини (4:1), попри поразку від дніпропетровців (1:3) пробилася до півфіналу. На фоні дуже старої проблеми – відсутності в Чернівцях поля для цієї гри – та не зовсім вдалих виступів у попередніх комплексних заходах цей сюрприз не може не тішити. Щоправда, треба усвідомлювати й те, що в Україні хокей на траві не може похвалитися популярністю і, відповідно, високою конкуренцією...
У півфіналі буковинці зіграють з фаворитами змагань вінничанами. Іншу пару складуть Дніпропетровська та Черкаська області.


П’ять медалей і "вікно у світ"
Найсильніші лучники України минулих вихідних виборювали у Чернівцях нагороди Кубка федерації та студентського чемпіонату України.
У перших змаганнях, як ми вже повідомляли, наша Тетяна Дорохова стала срібною призеркою, а Ліна Павчук-Герасименко (офіційний партнер – туркомплекс "Черемош") – бронзовою.
Здобутки буковинців на студентському чемпіонаті – поважніші. Тетяна Дорохова (ЧНУ) святкувала перемогу, здолавши у фіналі титуловану львів’янку Катерину Палеху, Максим Тараненко поступився лише у фіналі, а Алла Арініна (ЧНУ) посіла ІІІ місце.
Дорохова і Тараненко вибороли право представляти державу на чемпіонаті світу серед студентів у Словаччині.


футбол
"Університет" – у другому раунді
Достроково одну з двох путівок до другого раунду виборов "Університет", який у передостанньому матчі студентської ліги України зіграв унічию із земляками з "Гермеса-ЧТЕІ" – 2:2. В іншій грі "Буревісник" (Кам’янець-Подільський) переміг "Буревісник" (Тернопіль) – 1:0.


27 травня, субота. Стадіон "Гарт". 14.00. "Університет" – "Буревісник" (Т). 28 травня, неділя. 11.00. "Гермес-ЧТЕІ" – "Буревісник" (Т).


Семенюк приніс виїзну перемогу
Першість України (ІІ ліга). 24 тур. "Динамо-3" – "Буковина" – 0:1 (Семенюк, 48), "Факел" – "Нива" – 1:1, "Десна" – "Боярка-2006" – 12:0 (Круковець, 5, Кожем'яченко, 7, 29, 60, 62, Колодін, 9, 42, Гавриш, 31, Рустамов, 56, Кумачов, 73, Бобович, 77, Алаєв, 90+2), "Рава" – "Верес" – 3:0, "Оболонь-2" – "Чорногора" – 1:1, "Житичі" – "Нафтовик" – 3:2.
У вчорашньому турі "Буковина" отримала технічну перемогу, оскільки МФК "Житомир" знявся із змагань.
28 травня, у неділю, чернівчани грають у гостях з "Княжею".
Бомбардири: Олександр Кожем'яченко ("Десна") – 16, Олександр Семенюк ("Буковина") – 14, Валентин Круковець ("Десна") – 13...
Лідерство ділять
Чемпіонат області. 3 тур.
Група А. "Олбі-Рос Дрім-Тім" (Чернівці) – "Дністер" (Хотин) – 2:1, "Освіта-Будмаркет" (Чернівці) – ФК "Заставна" – 4:4, "Колос" (Новоселиця) – ФК "Горбово" – 1:1, ФК "Лужани" – "Родничок" (Бояни) – 8:0, "Дністер" (Новодністровськ) – ФК "Малик" (Дорошівці) – 0:7.
Лідери: ФК "Лужани", ФК "Малик", "Олбі-Рос Дрім-Тім" – по 9 очок (3 гри), "Освіта-Будмаркет" – 7 (3).
Група Б. "Буковина-2" – "Колос" (М) – 1:0, ФК "В. Кучурів" – ФК "Веренчанка" – 4:3, "Митник" - "Черемош" – 7:0.
Лідери: "Митник", "Буковина-2" – по 7 (3), "Фарма-С-Фод", "Підгір’я" – по 6 (2).

Редактор: admin
25-05-2006, 15:06
Коментарів 0 Переглядів 1 676

Теги -


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині
Великописарівська громада Сумської області перебуває під сильним обстрілом

Відсьогодні, 24 квітня, на 10 пунктах пропуску з Молдовою кожен автобус зможе обрати час перетину кордону
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.