RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Головний тренер збірної України з футболу Олег Блохін на прес-конференції з нагоди прибуття до Києва Кубка світу розповів журналістам про стан справ та проблеми, з якими стикається національна дружина.
– Чи знаєте ви вже гравців, які поїдуть на чемпіонат світу? Охарактеризуйте вашу групу, і які завдання перед командою поставлені на майбутньому Мундіалі?
– Ще не знаю, який склад ми повеземо до Німеччини. Товариських матчів у нас не було, і не відомо, хто поїде на чемпіонат світу. ФІФА встановила термін – до 15 травня надати заявку гравців на ЧС-2006, а у нас в цей час тільки закінчиться чемпіонат. Я вважаю, що це не правильно. У нас ще одна проблема – молодіжна збірна, яка виїжджає на чемпіонат Європи. Задіяти когось з гравців цієї команди буде проблематично.
Щодо суперників. Іспанців представляти, гадаю, не варто.
Гарна команда. Туніс – це команда, яка виграла Кубок Африки, і всі гравці грають у провідних європейських командах. Загадка для нас – збірна Саудівської Аравії, яка дуже часто проводить товариські матчі.
Завдання ж у нас на ЧС-2006 – вийти з групи.
– Чи можливі якісь новачки у вашій команді до чемпіонату світу?
– Я вже відповідав на це запитання. Ті гравці, які шість місяців тому виграли для нас путівку на ЧС-2006, не обов’язково поїдуть до Німеччини. За колишні заслуги брати будь-кого не збираюся. Багато хто з гравців нині не відповідає рівню національної збірної. З різних причин. Ставлять їх в склад чи не ставлять – це проблеми клубних тренерів. Багато футболістів, які торік грали в основних складах, зараз туди не потрапляють. Я з багатьма хлопцями вже спілкувався. З тим ставленням до гри та рівнем, який вони нині показують, вони не підходять для національної команди. Мене це не влаштовує. Тому якщо буде 20 гравців, а не 23, то поїдемо з 20-ма.
– Яка ситуація з голкіперами? Чи могли би ви назвати трійку воротарів збірної?
– Можу вам відповісти: раз, два, три... Я ж вам кажу, що 15 травня я повинен відправити заявку і не можу назбирати 23-х гравців... За два місяці до початку ЧС-2006 у нас проблема з Шовковським. Шуст було заграв, і його знову посадили на лаву запасних. Є Рибка ще, але враховуйте те, що попереду ще фінальна частина молодіжної першості Європи і в команди Михайличенка основний голкіпер П’ятов. Якщо я в нього заберу воротаря, буде проблема в його команди. Гадаю, що все-таки когось з молодих гравців буду брати. У нас є тренер воротарів Роменський, і як би він не ухилявся, йому все одно доведеться приймати рішення.
У нас ще є проблема з фірмою "Lotto". Ми вже нині повинні дати їм прізвища гравців, які поїдуть до Німеччини, щоби вони набили їхні прізвища на майки. Які їм прізвища давати? Хіба що тренерський склад і ще декілька осіб. Є такі організаційні моменти, яких я не розумію. Німецька сторона вже хоче, щоб ми їм надали розклад тренувань, відкритих тренувань, зустрічей з журналістами. Це їм потрібно вже за два місяці?!
Якби ви зараз побачили мій стіл у Федерації футболу – він завалений паперами, циркулярами. Відкрию таку таємницю: надійшов лист від італійської федерації, що вони категорично відмовляються переносити гру з Фарерськими островами з 24 березня, тому цього дня будемо грати з Фарерами. В яких умовах – невідомо. Але це майбутнє.
Додамо, що під час офіціозу, який відбувся на честь прибуття Кубка світу до столиці України, ані Олег Блохін, ані Міністр України у справах сім’ї, молоді та спорту Юрій Павленко до почесного трофею доторкнутися не захотіли, пояснюючи це тим, що це – погана прикмета, – мовляв, ще не час до нього торкатися.
Після Києва Кубок світу вирушить до Ліссабона, потім до Афін, а завершить своє турне в Римі.
Редактор: admin
4-04-2006, 13:57
Коментарів 0 Переглядів 1 432

Теги -

“Буковинка” втретє поспіль взяла гору над “Балтою” та здобула бронзові медалі Суперліги-Дмарт сезону 2023/24
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні



Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.