RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

За Кіркоровим до Чернівців завітала не менш славетна на пост-радянському просторі постать. У Будинку офіцерів заслужений артист Росії Борис Мойсеєв, відомий як "дитя пороку", влаштував епатажний та повний несподіванок шоу-концерт. Не завадила гламурному дійству навіть акція протесту, влаштована невеликою кількістю віруючих чернівчан. Квитки коштували недешево – від 40 до 240 гривень, але зал був майже заповненим. Найвідданіші шанувальники навіть отримали певний бонус, адже спокійно могли потусуватися із Борею після концерту у нічному клубі "Сорбонна". На дискотеці Мойсеєв, звичайно, не втримався, щоби не влаштувати міні-шоу. Він двічі виходив на танц-майданчик та охоче грав на публіку. А ось що славетний естрадний представник секс-меншин розповів, відповідаючи на прес-конференції на запитання журналістів.
"Заспівав би з Ірою Білик – є у ній щось..."
– Що скажете про Чернівці?
– О, Чернівці – це найстильніше місто. Для мене воно навіть Львів затьмарило. Давно уже не відвідував міст, де є порядок – такий собі німецько-буржуазний стиль. Щоразу кайфую, коли приїжджаю сюди. Зазвичай на гастролях не люблю носити модний вишуканий одяг, але сьогодні я одягнув яскраві святкові "шмотки", бо атмосфера міста цьому сприяє. Чи це сонячна погода, чи піклування людей, що живуть у цьому місті, але я отримав масу задоволення і не побоюся вислову – душевний оргазм.
– Розкажіть про тур, з яким ви подорожуєте Україною.
– Я один з небагатьох співаків, який в одному турі дає 25-30 концертів. Кожний артист повинен дякувати своїй публіці, глядачі прийшли подивитися на нього та ще й гроші за це йому дали. Я казав організаторам – потрібно було продати ще один концерт, якщо люди купують білети. Я готовий навіть із містом поділитися. Наприклад, чув, що вашому театру потрібна реставрація. Ось відбувся би там ще один концерт, домовилися би про світло та інші послуги театру і віддали би певні кошти на реставрацію. Іншого разу було б де виступати.
– У вас вже відбулися дуети з Пугачовою та Гурченко. Хто наступний? Не плануєте заспівати з кимось із українських артистів?
– Усе можливо. Швидше я б заспівав із якоюсь молодою зіркою, "недоторканим пуп’янком". Дуже мені із українців подобається Іра Білик. Повірте, особисто її не знаю, і навіть ніколи не бачив. Просто є у ній щось... Дуже цікава особа. Саша Пономарьов – чудовий співак. Українські кліпи – неймовірні. Ви своїм кліпмейкерством розбили російське в пух і пір’я. У нас кліпи – "фуфло", а коштують ого-го. Щоправда, і українські кліпи вже стали дорожчими, однак за стильний і модний продукт особисто я готовий заплатити великі гроші. Навіщо їхати до Праги чи Гельсінкі, якщо можна зняти кліп десь тут?
– А про Сердючку що скажете?
– Великий актор. У дуеті з ним, щоправда, не заспівав би. Він дуже талановитий, але, думаю, досить вже цих застільних пісень. Вони вже ось де (торкається рукою підборіддя). Повернувся би до театру.
"Мій дорослий син живе у Кракові"
– Чи правда, що у вас є син?
– Так. У Кракові у мене є дорослий син. Можу познайомити (сміється). Він надзвичайно гарний. Він кращий за мене. Займається перукарською справою.
– Розкажіть про свою книжку.
– Я написав книжку. У грудні у Москві – презентація. Це не якісь старечі розповіді. Важко пояснити, але моя книжка про спостереження та почуття. Усе змінюється, і вона про ці зміни.
– Чи багато взагалі читаєте? Яка остання книжка вразила?
– Читаю небагато. Не скажу, що дуже зайнятий, як прийнято казати... Хоча зайнятий. Останнє, що вразило – це Зюскінд, якого я прочитав дуже давно. А після прем’єри фільму "Парфумер" у Москві, що мала грандіозний успіх, – вирішив перечитати книжку. Виявляється, вона надзвичайно пророча. А ще дуже жорстока, тому я перечитую її епізодами.
– Ви справді маєте шанувальницю-журналістку, що скрізь вас переслідує та ревнує до інших?
– Так, у мене є така шанувальниця. Але я маю надзвичайно багато жінок-шанувальниць. Це
жінки різного віку та соціального статусу. Є багаті, шалено багаті та звичайні жінки, які мене люблять. Одного разу я їздив Україною і мені страшенно захотілося поїсти, а у машині нічого не було. Я попросив зупинити машину та зайшов до звичайної української хати. Там була проста, змучена життям жінка. Ви би знали, яку вона мені приготувала яєшню на шкварках (я шалено люблю це)! Нагодувала мене і вийшла у кімнату, через деякий час вона повернулася із старою-старою афішею, на якій був я (ще молоденький) та Алла Пугачова. Це було так зворушливо! Навіть не можу передати...
Редактор: admin
26-10-2006, 19:56
Коментарів 0 Переглядів 1 902

Теги -

Триває збір коштів на деталі до них, закликаємо всіх небайдужих долучитися
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Організаторка виставки запрошує охочих на Фестиваль писанкарства, який відбудеться в суботу, 20 квітня, в Центрі культури "Вернісаж"


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.