RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Минулих вихідних на Соборній площі з нагоди Дня Незалежності для чернівчан було влаштоване маленьке свято. Відбулися різні пивні конкурси, поєдинки та навіть пінна дискотека... Проте найбільше публіка оцінила виступ популярного зараз гурту "С.К.А.Й.". Дуже перспективна тернопільська група грає у стилі поп-року та існує вже близько п’яти років. До українського шоу-бізнесу "С.К.А.Й." просто увірвалися за вельми короткий проміжок часу. Пісня "Тебе це може вбити" стала хітом. Під час виступу на Соборній публіка, співаючи її, просто перекрикувала соліста. А він, у свою чергу, так виклався, що на першій же пісні підвернув собі ногу. Отож, з пораненим Олегом Собчуком, солістом гурту та автором пісень, ми мали змогу поспілкуватися.
– Ви у Чернівцях не вперше, тож поділіться своїми враженнями про місто.
– Чернівці – дуже класне місто! Але ми мало по ньому походили. Дуже хочеться приїхати сюди просто так, бо за дві години таке місто оцінити просто неможливо. Рідний Тернопіль, Київ та Чернівці – мої улюблені міста.
– Як з’явилася назва "С.К.А.Й."? І чи справді ця абревіатура розшифровується, як "Спортивний клуб арабських йогуртів"?
– Так, арабських йогуртів, армії йогуртів, та насправді що завгодно. Просто назву для гурту потрібно було придумати за один день. Я подумав, а "скай" слово гарне... До неба якийсь стосунок має. Так і залишили. Пізніше хотіли змінити, однак зрозуміли, що вже надто пізно. Тоді вирішили писати як абревіатуру. Тепер і люди мають про що подумати, голову поламати, що ж воно насправді означає...
– Деякі групи зараз говорять про безрезультатність проекту "Свіжа кров". Але саме завдяки цьому проекту ви стали відомими?
– Звичайно, ми вдячні "Свіжій крові". Саме там нас побачив продюсер Едуард Клім. Нам просто дуже пощастило з людьми, які сиділи в журі. А щодо провальності проекту, хочеться сказати, що треба щось робити, грати, а не балакати. Ніхто нікому не заважав показати себе на доброму рівні.
– Олеже, правда, що у кліпі "Тебе це може вбити" знялася твоя дружина?
– Це сталося випадково. Катя Царик (кліпмейкер) розповіла мені про образ дівчини, яка потрібна для кліпу. Вийшло, що вона повністю описала мою дружину. Тоді я відібрав декілька Маріїних фоток та показав Каті, не кажучи, що то моя дружина. Їй сподобалося. Вже пізніше я все розповів.
– В який момент ти зрозумів: "Ну все, я відомий!"?
– Та навіть сьогодні. А, пам’ятаю! Я спускаюся на ескалаторі, а на екрані саме показують відео "Тебе це може вбити". Назустріч мені піднімається якийсь чолов’яга і такими здивованими очима дивиться то на мене, то на екран. Я дивлюся, а він просто в шоці із запитальним виразом обличчя, я посміхаюся і показую – все класно. Це було дуже весело. Основне, щоби шанувальниці не ставали дикими, не дряпались і не кидались цілуватися, бо це дуже дратує.
– Із потраплянням до тенет шоу-бізнесу люди, зазвичай,
дуже змінюються. Ти вже якось змінився? Що кажуть рідні та друзі?
– Та ні, яким був, таким і залишився. Хоча, звичайно, змінився, але тільки тому, що подорослішав. Усі ми змінюємося, бо нам стає більше років і ми набираємося досвіду.
– Вживання української мови є принциповим чи просто так легше?
– А я іншої не знаю. Був російський продюсер, що пропонував контракт та "розкрутку" в Росії, типу "тебя это может убить". Але ми не погодилися. Тексти пісень я пишу сам, російською не виходить. Краще вже англійською, так хоч красивіше. Принаймні для мене.
– З ким би ти нізащо не заспівав ?
– Треба подумати. Я людина проста, можу і поприколюватися. Тому заспівати міг би навіть із Поплавським. Знаю! Ніколи б не заспівав з 50 СЕNTом. Точно!
Редактор: admin
31-08-2006, 13:09
Коментарів 0 Переглядів 2 911

Теги -
Через погодні умови посівна кампанія цього року почалася раніше
Деякі монети датовані V ст. до н.е. – IV ст. н.е

Для кого можливі графіки відключень
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.