RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

"Пасажирові" Андрію Шевченкові "квиток на Мілан на квиток на Берлін" у відомій футбольній рекламі замінила колишня чернівецька гімнастка Лілія Ребрик (Тодорюк).
У спорті Лілія хоч і не досягла зіркових висот, але підкорила
норматив майстра спорту і запам’яталася особливим артистизмом і граціозністю. Ще тоді їй пророкували акторську кар’єру, тож не дивно, що красуня-гімнастка вступила на акторський факультет Київського інституту театрального мистецтва ім. Карпенко-Карого, який, як і школу, закінчила з відзнакою, після чого одразу опинилася у Молодому театрі. З 2004 року паралельно підкорює і телевізійний простір – веде погоду на СТБ, раніше була ведучою програми "Метрополіс". Також знімається в кіно.
Не забуває чернівецька киянка і про рідне місто, куди вона приїжджає за будь-якої нагоди. Цього разу привід був дуже поважний – випускний вечір сестрички Юліани. Принагідно дала і обіцяне інтерв’ю "МБ".
На "погодний" кастинг запросили персонально
– До театрального інституту далеко не всі вступають з першої спроби...
– У нас у родині ніхто не пов’язаний з мистецтвом. Я лише потім усвідомила, що їхала вступати без жодної краплинки сумніву в успіху, хоча там конкурс – шалений. У мене була золота медаль зі школи, що за умови складання перших трьох екзаменів на п’ятірки звільняло від фінального іспиту з української літератури. Я була такою впевненою, що навіть не взяла із собою твори. Після закінчення інституту пощастило: я одразу потрапила до Молодого театру. Можливо, це доля дає якісь імпульси. Але бажання, гадаю, відіграє далеко не останню роль. Мабуть, така цілеспрямованість у мене – від спорту.
– А як на телебачення "занесло"?
– Просто дуже хотілося. Ще з часів інституту. Ходила на різні кастинги. Я завжди перевіряю себе на відчуття комфорту. Коли вперше потрапила на телевізійний майданчик, одразу відчула комфорт пред камерою. Потім була програма "Метрополіс" на СТБ, після чого я стала "погодницею". Причому знову був кастинг. Але мене вже персонально запросили, що теж про щось свідчить, це було приємно.
Замість запрошення до Берліна – комплімент від Шеви
– Після появи у футбольній рекламі поруч із Шевченком, мабуть, на вулиці вже запитують не про погоду, а про Берлін?
– Не кожна реклама запам’ятовується. І якщо люди ходять і промовляють: "Вся країна грає у футбол",– значить реклама спрацювала. Знову ж таки був звичайний кастинг… Потім мені зателефонували і сказали: "Будеш зніматися з Шевченком". Звичайна людина приїхала, скромна. Бідолаху поставили перед світлом, сказали, що має говорити. Він на футбольному полі – король, а на змімальному майданчику – рядовий актор (сміється – авт.). Хоча не думаю, що йому треба було щось в рекламі грати, він грав самого себе, заради нього це і знімалося. Андрій – дуже приємна людина, з гумором.
– Як джентльмен, мабуть, мав би запросити на чемпіонат світу?
– Але він не запросив. Просто сказав, що у мене гарні очі. Цим вирішив, мабуть, "відкупитися" (сміється – авт.).
– Напевно, вже траплялися курйози, пов’язані з цим роликом…
– Коли приїхала додому вести разом з Василем Ілащуком благодійний концерт до Дня захисту дітей, багато хто жартував, мовляв, чому Шевченка направила на Берлін, а не до Чернівців. Коли купую квиток у касі, можуть сказати, що є лише на Берлін. Коли запитували, чому програли Іспанії, я відповідала, що просто тоді не вся країна грала.
Обід – через день
– 24 годин на добу вистачає на всі проекти?
– Коли батьки приїжджають до мене до Києва і бачать, в якому темпі я пересуваюся, та ще й на таких високих підборах, мама дивується: "Я не знаю, як ти всюди встигаєш". Але мені подобається цей ритм життя. Погоду я записую тричі на день. Мені дуже зручно, бо можу записувати в обідню перерву. Мене запитують, коли я обідаю. Кажу: "Через день, коли не записую погоду".
– Де відпочиваєш?
– Була в Тунісі, в Туреччині. Дуже сподобалося в Чорногорії. Я вибираю відпочинок пасивний, але гарний. Щоби була природа, чисте повітря. В турагентстві мені зазвичай пропонують молодіжний курорт, з дискотеками. А я кажу: "Будь ласка, дайте мені щось затишне, аби тихенько було". На мене здивовано дивляться.
– Кажеш, що не цураєшся громадського транспорту. Але, мабуть, все одно мрієш про автомобіль? Про який саме?
– Про червоний (сміється – авт.). Коли я буду знати, що можу щось придбати, тоді замислюся над цим. Можливо, це буде щось жіноче.
Важко зіграти кохання з чоловіком, який подобається
– Сучасним артисткам, тим більше гарненьким, важко обминути відверті сцени…
– Я до цього ставлюся передусім як до професії. У парних сценах людина може і не подобатися, а граєш таку любов, що важко повірити у відсутність почуттів. І навпаки – важко зіграти любов на сцені з тим чоловіком, який тобі подобається, бо справжнє почуття ми, як правило, приховуємо.
– Якби якийсь журнал запросив на відверту фотосесію за солідний гонорар, погодилася би?
– Я не сприймаю ці речі і не думаю, що колись щось зміниться. Хоча – ніколи не кажи ніколи. А щодо кіно – якщо це виправдано і без цього неможливо обійтися, тоді, можливо, над цим варто подумати. Але поки що у мене не було таких пропозицій, тому голова не болить.
– У Чернівцях ще не гастролювала?
– На жаль, ні. Хотілося би приїхати з виставою "В моєму завершенні початок" за твором Марії Стюарт-Шиллер. Це недавня прем’єра, там політичні події. Причому вона вийшла саме під час революції. Там у нас Ющенко і Тимошенко, Янукович і Кучма. Я граю душу Єлизавети. Причому Єлизавету грає Лідія Вовкун, яка теж пов’язана з Чернівцями – тут розпочинала свою акторську кар’єру. Там теж використані мої гімнастичні здібності. Хотіла би приїхати сюди з цією виставою, запросити Людмилу Леопольдівну (Бутковська – колишній тренер Лілії – авт.), щоби вона побачила, що я ще вмію стрибати шпагати, як 10 років тому (сміється – авт.). 
Редактор: admin
8-07-2006, 13:46
Коментарів 0 Переглядів 1 859

Теги -

Фото ілюстративне

Всі відповідні служби виїхали на місця падіння уламків.

Художник Іван Салевич задонатив Віолетті суму на цілий дрон-камікадзе
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні



Чому про гуманітарні швидкі допомоги з Італії мовчать фігуранти справи?

Швидкі допомоги нібито направили на фронт, але доказів цьому ніхто не хоче надавати
ВІДЕО Переглянути все відео

Живуть весело, дружно й ніколи не сваряться

"Країна Мрій" – це справжня казкова територія з сучасними атракціонами на будь-який смак. Тут є багато цікавого: велика батутна арена, лазертаг, лабіринт, інтерактив, ніндзя-парк, тарзанка та багато іншого. Для наймолодших гостей є спеціальна дитяча зона з атракціонами, адаптованими до їхнього віку.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!