RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Підлітки обікрали школу
Двох 14- та 15-річних підлітків затримали за підозрою в крадіжці співробітники Садгірського райвідділу міліції. Хлопчаків підозрюють у тому, що вони поцупили із загальноосвітньої школи №37 аудіомагнітофон "Панасонік", вартістю 600 гривень, з кабінету заступника директора навчального закладу та 370 гривень з лабораторії кабінету фізики. Ще одну крадіжку неповнолітні скоїли із магазину на вулиці Александрі, звідки викрали DVD-програвач, посуд і запальнички.
Працівники міліції також встановили причетність підлітків до крадіжки з кіоску в селі Горішні Шерівці Заставнівського району, звідки хлопці викрали продукти харчування та сигарети на 600 гривень, повідомили в ЦГЗ УМВС. n


Ловлять ялинкових бізнесменів
Дільничні інспектори Вижницького райвідділу на території одного із лісництв Берегомета затримали 31-річного місцевого мешканця, який незаконно зрубав 203 ялинки вартістю понад 5100 гривень. А працівники слідчо-оперативної групи цього ж райвідділу затримали 45-річного мешканця Мілієвого, який на власному "Мерседесі-Спринтер" перевозив 64 ялинки. Дерева чоловік неправомірно зрізав на території Вижницького лісництва.
А у Сторожинецькому районі співробітники карного розшуку місцевого райвідділу спільно з працівниками спецпідрозділу внутрішніх військ "Ягуар" в селі Буденець зупинили "Мерседес", яким керував 29-річний мешканець Топорівців Новоселицького району. В авто виявили 38 ялинок, які чоловік перевозив без відповідних документів.


Бійку між таксистами та магалянами втихомирював "Беркут"
Бійка між мешканцями Магали Новоселицького району та чернівецькими таксистами сталася вночі 14 грудня біля сільського бару.
Таксист однієї із чернівецьких служб радіотаксі привіз пасажирів до бару, а ті попросили почекати. Доки водій чекав, між відвідувачами бару виникла бійка. В машину полетіли склянки. Водій намагався поїхати, але ворота виявилися зачиненими. Таксист, втягнутий у конфлікт, був змушений передати по рації сигнал тривоги. З Чернівців з’їхалися на допомогу інші
таксисти. Бійка між таксистами та місцевими мешканцями набула такого масштабу, що заспокоювати усіх приїхала слідчо-оперативна група райвідділу, патрульна служба та співробітники спецпідрозділу "Беркут".
Як повідомили в ЦГЗ УМВС, співробітники Новоселицького райвідділу міліції затримали чотирьох мешканців Магали віком 23, 26, 28 та 32 роки за те, що вони побили 34-річного чернівецького таксиста та пошкодили його авто. За цим фактом триває перевірка щодо з’ясування усіх обставин справи. (В. Дудар)


Заступившись за сина, поранив ножем чотирьох хлопців
Чотирьох хлопців порізав 42-річний мешканець села Велика Буда Герцаївського району, "розбираючись" із ними через те, що ті чіплялися до його сина на дискотеці.
Повідомлення, що до райлікарні доставили із численними проникаючими ножовими пораненнями грудної клітки, стегна та черевної порожнини чотирьох молодих жителів села Дяківців, надійшло до місцевого райвідділу у неділю. Правоохоронцям потерпілі пояснили, що на дискотеці в селі Тернавка їх порізав ножем невідомий чоловік.
Як повідомила Діана Георгіца з ЦГЗ УМВС області, на місці співробітники слідчо-оперативної групи з’ясували, що у тернавському сільському будинку культури між потерпілими та 21-річним хлопцем із села Велика Буда виник конфлікт. Хлопець приїхав до села разом із батьком. Син пішов на сільську дискотеку до клубу, а батько навідався в гості до брата. На дискотеці хлопці не змогли "поділити" дівчину. Батько приблизно о першій годині зайшов за сином на дискотеку та побачив, що до нього чіпляються четверо хлопців. Тож він дістав ніж та поранив усіх чотирьох, після чого втік з місця пригоди. Чоловіка взяли під варту. За фактом пригоди порушили кримінальну справу за статтею 121 частина перша Кримінального кодексу (умисне тяжке тілесне ушкодження), яка передбачає кримінальну відповідальність у вигляді позбавлення волі на термін від 5 до 8 років.

Редактор: admin
21-12-2006, 15:24
Коментарів 0 Переглядів 828

Теги -


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині
Великописарівська громада Сумської області перебуває під сильним обстрілом

Відсьогодні, 24 квітня, на 10 пунктах пропуску з Молдовою кожен автобус зможе обрати час перетину кордону
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.