RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Фантастично невдалою виявилася для київських динамівців кінцівка останнього для них матчу в теперішньому розіграші Ліги чемпіонів – проти напіврезервного складу мадридського "Реалу". Ведучи в рахунку 2:0, підопічні Анатолія Дем’яненка примудрилися за півтори хвилини "привезти" собі два голи. Спершу на 86-й хвилині персональний опікун Роналдо – Родріго – під час подачі кутового чомусь залишив без уваги біля власних воріт вже давно не яскраву бразильську зірку, і "Зубастик" просто не зміг не скористатися таким "подарунком". А вже за півтори хвилини Юссуф у простій ситуації своїм безглуздим пасом розпочав контратаку мадридців, яка завершилася падінням у нашому карному майданчику того ж Роналдо і призначеним пенальті… Одне слово, під завісу провального для динамівців єврокубкового виступу легіонери з далекого зарубіжжя ще раз продемонстрували свою непотрібність у столиці України. Якби вони не грали так сіро і в попередніх поєдинках на євроарені, можна було подумати, що ці горе-динамівці просто піддавалися з поваги до "королівського клубу".
Анатолій Дем’яненко (головний тренер "Динамо"):
– Сьогодні був непоганий матч, але знову ми припустилися помилок, які привели до голів у наші ворота. Неприпустимі помилки. Скільки говориш, говориш, говориш, а помилки допускаємо ті ж самі, наступаємо на ті ж граблі. Загалом, вважаю, що команда зіграла непогано. І моменти були гарні, і відрізки гри. Результатом я, звичайно, незадоволений.
– А якщо оцінити весь виступ у Лізі чемпіонів?
– У цій Лізі ми виступили невдало. Є в цьому і моя провина. Десь я, напевно, помилявся. Деякі ігри ми провели дуже слабо, у деяких ми не забивали, а нам забивали. Особливо я незадоволений лінією оборони, яка допускала грубі помилки.
– Невже в нашій групі такі сильні суперники, що за непоганої гри результат весь час негативний?
– Буває і таке. Я у футболі багато років. Буває, що команда непогано грає, а результату немає. Хіба в Ліоні ми погано грали? Я вважаю, що непогано. З "Реалом" у Мадриді непогано почали, але розвалилися після двох голів. Це футбол: не забиваєш ти – забивають тобі. Тим більше, якщо суперники такого високого рівня. Вони карають за найменші помилки. Це в чемпіонаті України нам таке прощається. А тут грають такі майстри, не дарма вони коштують 10, 15, 30 і більше мільйонів доларів… А ті голи, що ми пропустили сьогодні, ми забили самі собі. Ще в роздягальні розписується, хто з ким грає. Що ще потрібно? Висить на стіні папір, де написано: з Роналдо грає той, з Діарра цей. Ну, що ще потрібно?! Я не можу зрозуміти! Думаю, що це розхристаність деяких гравців.
– Як ви з цим боретеся?
– Важко боротися, ви знаєте. З українцями легше.
– Що думаєте під час міжсезоння робити з центром захисту?
– Дуже багато треба думати. Вони роблять грубі помилки, через які ми програємо матчі. Є над чим працювати. У мене і так перед кожною грою голова пухне.
– До кого в команді у вас найменше претензій?
– До Михалика. Він прогресує, приємно просто на хлопця дивитися. Працює, б’ється, старається, і, на мій погляд, він дуже додав.
Попри втрачену перемогу над "Реалом", київське "Динамо" заробило додатковий мільйон євро за потрапляння в основну
сітку Ліги чемпіонів. Аналогічний презент від УЄФА отримав, звісно, і "Шахтар", як і інші учасники групового етапу Ліги чемпіонів. А ще 80 клубів, які грали у першому колі змагань, отримають по 100 тисяч євро. Ці "новорічні подарунки" в розмірі 40 мільйонів євро УЄФА вирішила роздати після отримання додаткових прибутків від проведення Ліги чемпіонів.
Суперника "Шахтаря" в 1/16 фіналу Кубка УЄФА, як і пари 1/8 фіналу Ліги чемпіонів, ми дізнаємося 15 грудня.


Група D
6 тур. "Динамо" (Україна) – "Реал" (Іспанія) – 2:2 (Шацьких, 13, 27 – Роналдо, 86, 88 п.), "Ліон" (Франція) – "Стяуа" (Румунія) – 1:1 (Діарра, 12 – Діке, 2).


  І В Н П М О
"Ліон" 6 4 2 0 12-3 14
"Реал" 6 3 2 1 14-8 11
"Стяуа" 6 1 2 3 7-11 5
"Динамо" 6 0 2 4 5-16 2

Редактор: admin
12-12-2006, 16:02
Коментарів 0 Переглядів 1 789

Теги -
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Пані Валентина каже, що є велика потреба в кормі для собак і котів


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.