RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

ВК "Будівельник" оновив склад наполовину
Бронзовий призер вищолігового Чемпіонату України з волейболу "Будівельник" (Чернівці) у міжсезонні зазнав серйозних кадрових змін. Як ми вже повідомляли, Михайла Туркулу на посту керманича команди замінив нещодавній гравець "Будівельника" Геннадій Наложний. Чимало нових імен є серед гравців. У новому сезоні за чернівецький клуб гратимуть і гравці збірних різних держав. Детальніше про це – у вівторковому числі "МБ".
На майданчику оновлений "Будівельник", як повідомив прес-аташе клубу Василь Коржевський, можна буде побачити 18-20 серпня під час домашнього міжнародного
турніру за участю гостей з Білорусі (ВК "Гомель"), "Новатора" (Хмельницький) та "Аеропорта" (Бориспіль).


До ювілею Руссу – три золоті медалі
Переможний хет-трик записали до свого активу буковинські гонщики на національних змаганнях з велоспорту-ВМХ, які відбулися минулих вихідних у Новоселиці. На молодіжному Чемпіонаті України "золото" здобули новоселицькі "колосівці" Олександр Рошка та Юлія Кочурка, а на 4 етапі Кубка України кращим був чернівчанин Денис Осадців.
Ці успіхи стали непоганим подарунком провідному буковинському фахівцеві з велоспорту – заслуженому тренеру України Іллі Руссу, який цими днями відсвяткував 55-річчя.


Гусін прощається зі збірною країни
Товариський матч проти збірної Азербайджану, який українська футбольна дружина проведе вдома 15 серпня, стане прощальною грою за головну команду країни півзахисника Андрія Гусіна, який, як відомо, має буковинське коріння (його мати – відома легкоатлетка Валентина Гусіна – родом з Путили).
– Останнім часом я поставив собі за мету добитися права зіграти на Чемпіонаті світу і гідно там виступити, – зазначив Андрій. – Я навіть київське "Динамо" залишив для того, щоби мати постійну ігрову практику і продемонструвати хорошу гру на Мундіале. Вважаю, що це мені вдалося. Тож моя мрія здійснилася. За національну команду я виступаю більше десяти років. Мені вже важко проводити таку велику кількість матчів за сезон на межі можливостей. Тому я вирішив сконцентруватися на поєдинках за клуб.
З минулого року Андрій Гусін захищає кольори російських "Крыльев Советов" (Самара).


Завтра "Буковина" грає з "Таврією"
Перший чемпіон незалежної України з футболу "Таврія" (Сімферополь) у п’ятницю, 11 серпня, гратиме у Чернівцях з "Буковиною" за путівку до
1/16 фіналу Кубка України. Початок зустрічі – о 18.00.
У другому турі друголігової першості України чернівчани перемогли в Долині "Нафтовик" з рахунком 1:0. Єдиний гол на 28 хвилині забив Олександр Семенюк.
У турнірній таблиці "Буковина" з 4 очками розділяє ІІІ-IV місця з "Дністром" (Овідіополь). Попереду "Нафком" (Бровари) та "Факел" (Івано-Франківськ) – по 6 очок.
15 серпня, у вівторок, буковинці приймають "Енергію" (Южноукраїнськ). Початок матчу – о 18.00.


В олімпійських видах – ми п’яті, у неолімпійських – лідируємо
Головні внутрішні комплексні змагання року – ІV Літні спортивні ігри молоді України – увійшли до вирішальної стадії. І, що приємно зазначити, Чернівецька область (яка, зазвичай, найвдаліше виступає в юнацьких іграх, а у старших вікових групах здає позиції) у "молодіжці" не пасе задніх. Серед неолімпійських видів ми поки що лідируємо, а серед олімпійських – йдемо п’ятими.
В олімпійській номінації приємно здивували легкоатлети, які вперше командою піднялися на загальне 11-те місце і 2-ге у своїй ІІІ групі. Стабільно виступають і велосипедисти. Наступних вихідних, до речі, на Буковині гостюють молодіжні ігри України з маунтенбайку, де буковинці – на провідних позиціях у країні. Тож є перспектива покращити свої позиції і підтягнутися і тут до призової зони. n


Олімпійські види
І група: 1. м. Київ – 915 очок (187 учасників). 2. Харківська область – 8941 (209).
3. Донецька – 7802 (212).
ІІ група: 1. Миколаївська –3908 (102). 2. Херсонська – 2095 (98). 3. Полтавська – 2078 (97).
ІІІ група: 1. Кіровоградська – 2795 (90). 2. Сумська – 2181 (92). 3. Рівненська – 1950 (107). 4. Житомирська – 1631 (108). 5. Чернівецька – 1530 (98).
6. Хмельницька – 1407 (71).
7. Волинська – 1337 (88). 8. Закарпатська – 947 (92). 9. Тернопільська – 795 (73). 10.
м. Севастополь – 268 (69). n


Неолімпійські види
І група: 1. м. Київ – 3222 (59). 2. Донецька – 2575 (57).
3. Дніпропетровська – 2306 (48).
ІІ група: 1. Вінницька – 2761 (60). 2. Миколаївська – 1374 (51). 3. Полтавська – 815 (44).
ІІІ група: 1. Чернівецька – 800 (37). 2. м. Севастополь – 557 (28). 3. Хмельницька – 546 (26).

Редактор: admin
10-08-2006, 17:11
Коментарів 0 Переглядів 1 602

Теги -
Через погодні умови посівна кампанія цього року почалася раніше
Деякі монети датовані V ст. до н.е. – IV ст. н.е

Для кого можливі графіки відключень
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.