RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Зірка нинішньої співачки Марти, а колись юної чернівчанки Ірини Столяр, загорілася ще в дитинстві, проте яскраво спалахнула лише декілька років тому, коли вона переїхала до Києва. Минулими вихідними Марта приїжджала до Чернівців на день народження сестри Тетяни. За горнятком гарячого шоколаду кореспондент "МБ" провела вечір з Мартою в одній із кав’ярень міста, де співачка розповідала про своє столичне життя.
Ані Лорак виявилася несподіваним гостем
– Як тобі живеться у Києві?
– У Києві я живу шість років. Маю двокімнатну квартиру на Печерську, яку батьки придбали п’ять років тому за 21 тисячу доларів. Живу сама, прибираю сама, пере пральна машинка, а посуду брудного немає, тому що вдома я практично не готую. Лише коли приходить натхнення, смажу картоплю чи готую м’ясні рулети. Хом’ячок, якого мені на день народження півроку тому подарували київські подружки, переїхав до моєї племінниці у Чернівці.
– Квартира з’явилася до чи після продюсера?
– Квартира з’явилася до продюсера. А з Олегом Барабашем ми познайомилися ще тоді, коли я жила у Чернівцях. Тоді він не був моїм продюсером, а просто другом, який намагався допомогти, знайти сучасних авторів та аранжувальників. Потім я побачила у ньому перспективу як у продюсері, а він у мені – як у співачці, з якою можна працювати і заробляти гроші.
– Коли у чернівчанки Ірини Столяр ще не було сценічного імені Марта, з чим ти приїхала підкоряти столицю?
– З талантом та бажанням перемог. Мала досвід конкурсних змагань. Коли приїхала до Києва, шукала добрих авторів і аранжувальників, щоб якось можна було виходити на ринок. 2002 року мені бракувало грошей, тому можливості розпочинати кар’єру не було. Усі гроші пішли на квартиру. А починала з підбору пісень. 2003 року з’явилася перша рекордингова компанія "Lavina Music". Згодом – "Одіссей". Сьогодні продовжую працювати над собою. Я не витрачаю гроші на ремонт у квартирі і досі не маю автомобіля. Пересуваюся на таксі, а ще рік тому їздила у метро і маршрутках.
– Чи допомагали тобі наші землячки Ані Лорак чи Катя Бужинська?
– Знаєш, ніхто нікому не допомагає, і мені в тому числі. Ніхто з чернівецьких зірок мене не тягнув і не підтримував. З Катею Бужинською мене познайомила Марія Аронівна Когос, моя вчителька, ще у Чернівцях. Але це було знайомство на такому рівні: ось я, дівчинка-солістка, а вона – вже зірка, яка подає надію. Тепер ситуація дещо змінилася – ми вітаємося. А нещодавно на одному концерті ми працювали разом з Ані Лорак. Після концерту організатори влаштували вечірку на честь мого дня народження і Кароліна виявилася несподіваним гостем на моєму святі.
Прокидалася
від звуку сирен
у гуртожитку
для пожежників
– Як минули твої студентські роки?
– Мені було 16 років, коли я вчилася заочно на першому курсі в університеті Поплавського. Перший семестр я жила з татом у гуртожитку для пожежників. Щоночі ми прокидалися від звуку сирен. Біля душу тато чекав на мене, доки я помиюся. Другого семестру я знімала квартиру зі своєю одногрупницею неподалік від університету. Коли жила у комуналці, заходила у ванну і тупала ногою, щоби порозбігалися таргани. Рушник вішала на цвяшок. Коли виповнилося 18, батьки купили квартиру і оформили її на мене.
– Мені переповідали, що коли ти їхала на конкурс до Болгарії 2000 року, диск із твоєю фонограмою не могли переправити через кордон...
– Я такого не пригадую... Пам’ятаю, коли поверталися з Болгарії, то разом із бомжами ночували на вокзалі у Варні. У нас був великий проміжок часу між потягами, тому довелося ночувати на сумках. А в сусідньому залі на стільчиках спали бомжі. Тоді я сердилася на батька, але тепер розумію, що і таке треба було пережити.
– Чула, що ти любиш поїсти. Чому надаєш перевагу?
– Дуже подобаються суші. Нещодавно спробувала омарів. Люблю морепродукти, а також курку та картоплю-пюре із сосисками. Не люблю борщу і перших страв.
– Як ти потім скидаєш зайві калорії?
– У мене нерви на роботі з’їдають усе зайве. На зйомках останнього кліпу ми десять днів поспіль по дві-три години займалися хореографією. Костюм, який мені пошили для зйомок, не пропускав повітря, тому ми його назвали костюмом для схуднення. А дієт у мене немає.
"В оголенні на екрані нічого страшного немає"
– Твоє серце ще не зайняте ніким?
– Моя рука поки що вільна. Можна претендувати на неї. Я – нормальна дівчина з жіночими інстинктами, тому, звичайно ж, думаю про дітей та сім’ю.
– Тобі й далі подобаються широкоплечі чоловіки?
– Зараз навпаки – люблю тендітних, щоб я відчувала владу (сміється – ред.). Не люблю чоловіків з черевцем, тих, хто
об’їдається та елементарно не доглядає за собою. Для мене розмір сідниць і плечей не важливі. Чоловік повинен бути мудрим, чинити по-чоловічому та бути міцною опорою. Мама каже, що чоловік повинен передусім кохати мене, знати, на що заплющити очі, а коли дати добру пораду.
– А що мама каже з приводу оголення у кліпах?
– Вона каже: "Щось у тебе надто довга спідниця. Животик треба показувати, доки ти ще молода і красива". Мама знає, що я з дитинства хотіла співати, а оголення – це суміжне. Проте перша фотосесія у чоловічому журналі у нижній білизні для тата була неприємною. Але я вважаю, що у цьому нічого страшного немає, адже влітку ми всі ходимо у купальниках, а у білизні в журналі – це гарно.
– Твоя шестирічна племінниця знає, що її тітка – співачка?
– Так. Вона вже запитувала у моєї сестри Тетяни: "Мамо, можна я буду казати в садочку, що Марта – це моя тітка?"
Після нашої розмови Марта із сестрою пішла купувати м’які іграшки своїй племінниці, у якої наступного дня також був день народження.


Улюблені:
Книга – "Хрещений батько". Останнім часом читає бульварні романи, щоби "прочитати і забути".


Музиканти – Мілен Фармер, Гвен Стефані, Пінк, Аланіс Морісет. Хотіла б заспівати дуетом зі Стінгом, Браяном Адамсом, "Океаном Ельзи", Леонідом Агутіним.


Кіноактори – Роберт де Ніро, Бред Пітт, Джордж Клуні.


Прикраси – Вироби з білого золота або платини із діамантами, масивна біжутерія або срібло.


Одяг – "Вдома нудист". Зручно у джинсах, кросівках або чоботах на низьких підборах.


Страви – Усі, що готує мама, особливо голубці, а на Новий рік – салат "Олів’є".


Безалкогольний напій – Холодне знежирене молоко.


Алкогольний напій – Коктейль "Б-52", а також якісні дорогі солоденькі напої.


Тварина – "На котів алергія".


Квітка – Троянди персикового кольору, бажано оберемками.

Редактор: admin
8-02-2007, 15:36
Коментарів 0 Переглядів 1 868

Теги -
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Під час майстеркласу учасники спочатку робили 3D-фігурку у додатку на комп'ютері, згодом її друкували


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.