RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Чернівецька міськрада відправила листи-попередження про розірвання угод 9 перевізникам

Дев’яти перевізникам, які обслуговують 19 автобусних маршрутів у Чернівцях, направлено листи про намір з 1 квітня цього року достроково розірвати з ними угоди.

Про це у понеділок ввечері повідомила прес-служба Чернівецької міськради, пише molbuk.ua

Решті перевізникам, які забезпечували регулярність руху на маршруті, направлено листи з попередженнями терміново забезпечити відкритий доступ до даних gps-трекерів та усунути порушення в роботі, на які скаржаться споживачі.

Читайте також: Каспрук розповів, як діятиме міська влада, якщо зупиняться всі маршрутки в Чернівцях

Водночас міськрада оприлюднила дані моніторингу, яким встановила, що 24 лютого із 241 запланованих автобусів на маршрутах працювали 154 машини, 25 лютого середній відсоток забезпечення маршрутів автобусами становив – 58,2 % ( із 92 запланованих автобусів на 29 перевірених маршрутах працювало 51), 26 лютого на 36 перевірених маршрутах із 114 запланованих автобусів працювало 62 автобуса або 64,6% , 27 лютого регулярність руху на ранок становила 70% - із запланованих 145 автобусів на 37 маршрутах працювало 96 автобусів. Всі виявлені порушення заактовано.

"Відповідно до угоди перевізник зобов’язується здійснювати пасажирські перевезення на маршрутах відповідно до затверджених розкладів, встановлених тарифів, забезпечувати регулярність руху на міських маршрутах не менше 95% та повідомляти про припинення виконання перевезень на маршрутах через несприятливі погодні та дорожні умови, інші форс мажорні обставини, що унеможливлюють виконання автоперевезень.

Перевізник не має права без погодження змінювати транспортні засоби на маршруті, кількість графіків, інтервал руху та режим роботи. Він зобов’язаний здійснювати посадку та висадку пасажирів лише у виділених для цього місцях, забезпечувати належний санітарний, внутрішній та зовнішній стан автобусів, не допускати випадки паління водіями та звучання голосної музики в транспортних засобах під час здійснення пасажирських перевезень, здійснювати видачу проїзних квитків пасажирам відповідно до вимог чинного законодавства, встановлених тарифів, а також визначеної замовником системи справляння плати за проїзд, не допускати продаж проїзних квитків під час керування транспортним засобом.

Перевізник зобов’язаний обладнати транспортні засоби на маршруті приладами GPS – моніторингу руху громадського транспорту та забезпечити відкритий доступ до інформації цих приладів з метою інформування громадян про графіки руху на маршрутах, обладнати транспортні засоби пристроями автоматичного обліку пасажиропотоку на кожному маршруті з розрахунку не менше одного пристрою на п’ять транспортних засобів, які задіяні для обслуговування маршруту, здійснювати належне їх обслуговування та утримання за власні кошти,забезпечити доступ до даних пристрою автоматичного обліку пасажиропотоку з метою моніторингу обсягів виконаної роботи.

Чернівчан закликають повідомляти муніципальний контакт-центр про порушення перевізниками вимог угоди для оперативного реагування.
На маршрутах, де угоди розірвано достроково, буде визначено тимчасових перевізників, які працюватимуть до оголошення результатів нового конкурсу, але не більше 3-х місяців", - йдеться у повідомленні прес-служби міськради.



Приєднуйтесь до "МБ" у соцмережах: VK, Однокласники, Facebook
Редактор: Микола Кобилюк
27-02-2017, 19:24
Коментарів 0 Переглядів 3 701

Теги -


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині
Великописарівська громада Сумської області перебуває під сильним обстрілом

Відсьогодні, 24 квітня, на 10 пунктах пропуску з Молдовою кожен автобус зможе обрати час перетину кордону
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.