RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Найреальніший, на думку букмекерів, претендент на перемогу у Кубку УЄФА – минулорічний переможець цього турніру іспанська "Валенсія" – не змогла пробитися до 1/8 фіналу. У серії післяматчевих пенальті вона програла у Бухаресті місцевій "Стяуа". Тепер у Кубку УЄФА не залишилося жодної сучасної суперкоманди. Тож можна сподіватися, що на цей трофей реально зможе претендувати і донецький "Шахтар". Тим більше, що румунський наставник Мірча Луческу вже має досвід успіхів на євроарені з неграндовою командою ("Галатасарай").

Найбільшим для нас розчаруванням у повторних матчах 1/16 фіналу, без сумніву, стала домашня поразка "Дніпра". Причому, що цікаво, дніпропетровці грали, як і київські динамівці, у більшості більше одного тайму. І якщо киянам важче було виконати завдання-мінімум, оскільки на час вилучення гравця "Вільяреала" вже програвали 0:2 і для досягнення позитивного результату мали забивати щонайменше два м’ячі, то у "Дніпра" путівка до 1/8 фіналу була, як кажуть, майже в кишені: треба було просто не пропустити, маючи на гравця більше! На думку головного тренера дніпропетровців Євгена Кучеревського, його підопічних вилучення суперника розслабило:

– Коли вилучили гравця "Партизана", у мене з’явилося дуже тривожне передчуття. Якось ми вже зіштовхувалися з цим. Замість того, щоби додати й використати чисельну перевагу, футболісти якось заспокоїлися й виявилися в якомусь збентеженні. Начебто хтось прийде і допоможе їм. Аналізувати все це ми будемо пізніше. Безумовно, це дуже важкий удар для команди і для вболівальників. Від імені футболістів і сам особисто я прошу у вас пробачення за те, що ми зіпсували вам футбольне свято. Але це футбол. Природно, у нас розчарування й цілковитий шок. Зараз нам потрібно багато працювати із хлопцями, щоби вивести їх з цього психологічного шоку. 


Ліга чемпіонів

1/8 фіналу (перші матчі).

"Реал" (Іспанія) – "Ювентус" (Італія) – 1:0 (Ельгера, 31), "Ліверпуль" (Англія) – "Баєр" (Німеччина) – 3:1 (Гарсія, 15, Ріісе, 36, Хаманс, 90 – Франса, 90), "ПСВ" (Голландія) – "Монако" (Франція) – 1:0 (Алекс, 9), "Баварія" (Німеччина) – "Арсенал" (Англія) – 3:1 (Піссаро, 4, 58, Саліхаміджич, 65 – Туре, 88), "Порту" (Португалія) – "Інтер" (Італія) – 1:1 (Кошта, 61 – Мартінс, 24), "Барселона" (Іспанія) – "Челсі" (Англія) – 2:1 (Лопес, 68, Ето'О, 75 – Беллеті, 33 а/г), "Вердер" (Німеччина) – "Ліон" (Франція) – 0:3 (Вільторд, 9, Діарра, 77, Пернамбукану, 80), "Манчестер Юнайтед" (Англія) – "Мілан" (Італія) – 0:1 (Креспо, 78). Матчі-відповіді – 8-9 березня. 


Кубок УЄФА

1/16 фіналу (матчі-відповіді).

"Дніпро" (Дніпропетровськ) – "Партизан" (Сербія і Чорногорія) – 0:1 (Радевич, 88. Вилучення: Саша Ілич ("П"), 42. Перший матч – 2:2), "Шальке-04" (Німеччина) – "Шахтар" (Донецьк) – 0:1 (Агахова, 21. 1:1), "Вільяреал" (Іспанія) – "Динамо" (Київ) – 2:0 (Фігероа, 19, Касорла, 31. Вилучення: Рікельме ("В"), 42. 0:0), "АЗ Алкмаар" (Голландія) – "Алеманія" – 2:1 (Ван Гален, 62, Матійсен, 80 – Меєр, 31. 0:0), "Сошо" (Франція) – "Олімпіакос" (Греція) – 0:1 (Столтідіс, 67. 0:1), "Бенфіка" (Португалія) – ЦСКА (Росія) – 1:1 (Карадас, 63 – Ігнашевич, 49. 0:2), "Сарагоса" (Іспанія) – "Фенербахче" (Туреччина) – 2:1 (Галлетті, 11, Савіо, 71 – Алекс, 88. 1:0), "Ньюкасл" (Англія) – "Хеєренвен" (Голландія) – 2:1 (Бреуер, 10 а/г, Ширер, 25 – Бруггінк, 79 п.). 2:1), "Лілль" (Франція) – "Базель" (Швейцарія) – 2:0 (Мусслу, 37, Ачімович, 78 п. 0:0), "Штуттгарт" (Німеччина) – "Парма" (Італія) – 0:2 (Маркіонні, 98, Пісану, 116. 0:0), "Феєноорд" (Голландія) – "Спортинг" (Португалія) – 1:2 (Хофс, 88 – Лідсон, 62, Рошембак, 84. 1:2), "Стяуа" (Румунія) – "Валенсія" (Іспанія) – 2:0 (Крістеа, 50, 71. 0:2. По пен. – 4:3), "Осер" (Франція) – "Аякс" (Голландія) – 3:1 (Калу, 31, Бенуа Шейру, 55, Матіс, 86 – Бабель, 36. 0:1), "Севілья" (Іспанія) – "Панатінаїкос" – 2:0 (Макукула, 82, Адріано, 90+2. 0:1), "Міддлсбро" (Англія) – ГАК (Австрія) – 2:1 (Моррісон, 18, Хассельбайнк, 60 – Базіна, 8. 2:2), "Аустрія" (Австрія) – "Атлетік" (Севілья) – 0:0 (перший матч).


В 1/8 фіналу зустрічаються:

"Партизан" – ЦСКА

"Шахтар" – "АЗ Алкмаар"

"Мідлсбро" – "Спортінг"

"Севілья" – "Парма"

"Стяуа" – "Вільярреал"

"Лілль" – "Осер"

"Олімпіакос" – "Ньюкасл"

Переможець пари "Атлетік" – "Аустрія" – "Сарагоса"

Матчі – 10 та 16/17 березня. 

Редактор: admin
26-02-2005, 19:53
Коментарів 0 Переглядів 2 010

Теги -

Триває збір коштів на деталі до них, закликаємо всіх небайдужих долучитися

Організаторка виставки запрошує охочих на Фестиваль писанкарства, який відбудеться в суботу, 20 квітня, в Центрі культури "Вернісаж"

Ярослав Чала здобув перемогу в таких дисциплінах як присідання (з вагою 160 кг) і станова тяга (205 кг)
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Організаторка виставки запрошує охочих на Фестиваль писанкарства, який відбудеться в суботу, 20 квітня, в Центрі культури "Вернісаж"


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.